AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Ertuğrulgazi İlkokulu

Ara

Merkez Ertuğrulgazi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Nilgün DEVECİ nezaretinde yeni hizmete giren Afyonkarahisar Müzesini gezdi.

Kas

Gezimiz CEDES kapsamında Ekim ayı değeri SAYGİ EDEP NEZAKET içeriği doğrultusunda TARİHİMİZE VE TARİHİ ESERLERE SAYGİ kapsamında yapılmıştır. Bu gezide Karahisar Gençlik merkezi ile işbirliği yapılmıştır

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci ve Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Musa Dinçgez, Ertuğrulgazi İlkokulu ve Ertuğrulgazi Ortaokulumuzda idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Okul içinde ve dışında incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, sınıflarımızı ziyaret ederek derslere katıldı ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Ardından öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizle bir araya gelen İl Müdürümüz, öğretmenlerimizin talep ve görüşlerini dinledi.

CUMHURİYET 100 YAŞINDA

Demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesi olan, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan, erdemli, faziletli insanlar yetiştiren  aynı zamanda  halkın gelişimini ve yükselişini sağlayan  Cumhuriyetimizin  100. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz.Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizi rahmet dilekleriyle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla  anıyoruz. Hazırlamış oldukları birbirinden güzel etkinlikler için öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTISI 19.10.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci ve Müdür Yardımcımız Musa Dinçgez 2023- 2024 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmalarını yerinde incelemek üzere Ertuğrulgazi İlkokulu, Ertuğrulgazi Ortaokulullarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nis

TBMM'nin açılışının 103. yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okul bahçemizade coşkuyla kutladık. Çocuklarımızın bu coşkulu gündeki mutluluklarına öğretmenlerimiz ve velilerimiz de ortak oldular.

Mrt

Okulumuz 4 A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Saadet YEŞİLYURT rehberliğinde günlük ihtiyaçları gidermeye yönelik ürünler tasarladılar.  Yapmış oldukları icatlari okulda tüm öğrenci ve öğretmenlere  sunum yaparak paylaştılar.

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Cemile Ayna tarafından velilere ve öğretmenlere Psikososyal destek amaçlı bilgilendirme çalışması yapıldı.

Şbt

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize, ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ock

Afyon Belediyesi tarafından öğrencilerimize, 'Sıfır atık ve Geri Dönüşüm' Semineri verildi.

Ara

Yerli Malı Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

Kasım ayı değeri olan Adab-ı Muaşeret konusunda okulumuza gelen Nevzat SAĞCAN öğretmenimiz öğrencilerimize seminer verdi. Öğrencilerimize adab-ı muaşeret kuralları, toplum hayatına uyum sağlama ve etrafımızdaki insanlara saygı duyma konularında deneyimlerini ve önerilerini aktardı.